"de dierenoppas aan huis!"

Oppas

Stel, je wilt even een weekendje weg of op vakantie gaan, maar jouw dier(en) heeft nog verzorging nodig, dan is het vaak lastig om iemand te vinden die de zorg op zich wilt nemen. Wellicht kan beestenboelie jouw helpen!

Hoe gaan wij te werk?

Beestenboelie biedt zich aan om jouw dier(en) te verzorgen. Je neemt contact op en we gaan eens kennismaken. Tijdens de kennismaking vertel jij welke zorg jouw dier(en) nodig heeft en daar wordt dan ook volgens jouw manier, voor jouw dier(en) gezorgd. De dieren krijgen de aandacht en verzorging die ze nodig hebben, terwijl ze lekker thuis kunnen blijven en jij met een gerust hart op vakantie kan gaan!

We komen aan huis langs en verblijven dus niet in het huis. Wij komen net zo vaak langs als wat nodig is voor de dieren. We reizen vanaf Genderen. Binnen een straal van 10 kilometer rekenen wij géén reiskosten. Wel rekenen we onze uren vanaf dat we in de auto stappen. Voor de kennismaking rekenen we alleen reiskosten als we buiten een straal van 10 kilometer moeten reizen.

*Let op: Wanneer je onze hulp wilt, raden wij aan om op tijd contact met ons op te nemen vanwege de planningen en eventuele drukte.

“Of het nou om katten, paarden, konijnen, knaagdieren, roofvogels, alpaca’s of andere soorten dieren gaat, het kan allemaal bij beestenboelie!”


Offerte aanvragen

Zou dit voor jou weleens een oplossing kunnen zijn? Vraag dan zeker een offerte aan zodat je een indicatie hebt van de kosten.

Straatnaam + Huisnummer en Postcode + Plaatsnaam
Wanneer is de oppas nodig? Welke data?
Hoe vaak per dag is er oppas nodig? Gaat het alleen om het voeren of ook de verzorging? Om hoeveel dieren gaat het? Wat voor dieren?
Vul dit zo goed mogelijk naar waarheid in, zodat de offerte zoveel mogelijk overeenkomt met het uiteindelijke bedrag

Lees hier de Algemene Voorwaarden: https://beestenboelie.nl/algemene-voorwaarden/