"de dierenoppas aan huis!"

Over mij

Wie ben ik? Mijn naam is Bobbi van Olst en ik ben 20 jaar. Afgelopen schooljaar heb ik de opleiding bedrijfsleider dierenverzorging afgestudeerd. Daarbij heb ik ook mijn Besluithouders voor overige zoogdieren. Ten slotte heb ik ook nog examen gedaan voor kynologisch instructeur.

Mijn hele leven lang ben ik al dol op dieren en ben ik, sinds ik 3 jaar was, al een paardenliefhebber. Zelf heb ik altijd al konijnen en cavia’s gehad en ging ik bij mensen in het dorp vragen of ik hun hond mocht uitlaten.

©MvdH Fotografie

Al een langere tijd train ik paarden (www.equiperium.nl) en doe ik ook aan (dieren)fotografie (www.bobbivanolst.nl).

Een paar jaar geleden kwam er iemand naar mij toe om te vragen of ik haar dieren kon verzorgen, zodat ze gerust op vakantie konden gaan. Ik heb toen natuurlijk ja gezegd en sindsdien bied ik mezelf aan als dierenverzorger aan huis en zijn er al verschillende mensen met een gerust hart op vakantie gegaan of een weekendje weggeweest.

Er zijn veel honden- en/of katteneigenaren die hun dieren naar een pension brengen, maar voor veel eigenaren lukt dat niet en houden ze hun dieren liever aan huis. Denk bijvoorbeeld ook aan vee dieren zoals paarden, alpaca’s, schapen enzovoort.

Mijn eerste eigen huisdiertje was een cavia genaamd Boelie. Vandaar de naam ‘beestenboelie’ voor dit bedrijf.